Зиг изгубена машина за шиење

Ние сме Chuang Wang Machinery Co., LTD која е ангажирана во производството на висок квалитет на Зиг изгубена машина за шиење која е направена со користење на најдобар квалитет на суровини и материјали кои се достапни на пазарот. Овие се дизајнирани и произведени според различни национални и меѓународни стандарди за квалитет и безбедност. Ние бидете сигурни дека производите се произведени според стандардот поставени од страна на регулаторните тела.
 • Капка наслови машина за шиење - CW-1105-N;CW-1125-N;CW-1135-N
  CW-1105-N;CW-1125-N;CW-1135-N : Капка наслови машина за шиење
  Една игла, светло до среден должност, големи Кука Вертикална оска, навратете се хранат цик-цак бод машина

  Апликации:
  ● За шиење средни до дебелина пациентот, погоден за шиење, како што се кожа облека, чевли горниот, кожна ракавица, чанти, аташе случаи, чевли, спортски чевли, капи, ракавици, платно, шатор, облека, голф ракавици, спортски стока, троседот, кожа и цилиндрични производи.
  ● Отворен-покритие е погодно за одржување.
  ● 2-чекор, 3-чекор цик-цак шиење подобрување на силата на бод.

  Карактеристики:
  ● Еден игла цик-цак и директно бод
  ● Јапонија големи шатл кука и бобина капацитет да понудат висока ефикасност
  ● печат нога лифт е до 15 мм, е еден од најтешките индустриски цик-цак машина за шиење на пазарот.
  ● Трикратно и четири точки се достапни за специјални шиење едра, јажиња, теписи и чевли.
  ● Дипломирал бирање за храна прилагодување и Обратно хранат со пролетта враќање. И двете се лесно работење.
  ● Нов запечатени гребен подобрување што се спречи нафта протекување целосно.
  ● Automatic висока брзина на нафта резервоар подмачкување систем.
  ● Со усвојување на голем кука, ликвидација обемот на долниот конец се зголемува и поради оваа функција, на фреквенцијата на долниот конец замена е минимизиран.
  ● На тешки моторни ви овозможува да се шие повеќе слоеви на ткаенина лесно
  ● Закачено коленото колнам овозможува hands-free, подигање и спуштање на печат нога.
  ● На разновидниот дизајн апелира до широк спектар на цик-цак и директно бод за шиење апликации
  ● Ниска бучава и вибрации. Лесно ракување.

  Тип: CW-1105-N
  Макс бод ширина: 12 мм
  Игла систем: DPX5 # 14 ~ # 22
  Макс брзина за шиење: 2000 / мин
  Бод должина: 6mm
  Висина на печат нога: 9-13mm

  Тип: CW-1125-N
  Макс бод ширина: 12 мм
  Игла систем: DPX5 # 14 ~ # 22
  Макс брзина за шиење: 2000 / мин
  Бод должина: 6mm
  Висина на печат нога: 9-13mm

  Тип: CW-1135-N
  Макс бод ширина: 12 мм
  Игла систем: DPX5 # 14 ~ # 22
  Макс брзина за шиење: 2000 / мин
  Бод должина: 6mm
  Висина на печат нога: 9-13mm
 • Се хранат-оф Arm машина за шиење - CW-1106-N;CW-1206-N
  CW-1106-N;CW-1206-N : Се хранат-оф Arm машина за шиење
  Стан бед Крајна наслови Зиг изгубена машина (Голем бод, 16мм)

  Апликации:
  ● За шиење средни до дебелина пациентот, чанти, аташе случаи, чевли, спортски чевли, капи, ракавици, платно, шатор, облека, голф ракавици, спортски стока, троседот, кожа и цилиндрични производи.
  ● Отворен-покритие е погодно за одржување.

  Карактеристики:
  ● Екстра широк цик-цак шевове е до 16 милиметри, е најстариот ширина индустриски цик-цак машина за шиење во денешниот пазар.
  ● Автоматско подмачкување систем
  ● Обратно храна рачката.
  ● печат нога клиренс (колено / рака): 12 mm
  ● Јапонија Голем кука Вертикална оска
  ● Дипломирал бирање за храна прилагодување и Обратно хранат со пролетта враќање.
  ● Нов запечатени гребен подобрување што се спречи нафта протекување целосно.
  ● Automatic висока брзина на нафта резервоар подмачкување систем.
  ● Со усвојување на мали кука, ликвидација обемот на долниот конец се зголемува и поради оваа функција, на фреквенцијата на долниот конец замена е минимизиран.
  ● Достапни за дебели тема крои.
  ● Кука база може да се премести. Цик-цак бод Ширина: 0-16 ММ
  ● Усвојување двоен печат нога со горен и пониски храна кои го прават шевове уредни и убава.
  ● Слободна игла, светло до среден должност, големи Кука Вертикална оска, навратете Feed (Горна и Долна наслови) Екстра Ширина цик-цак бод машина

  Тип: CW-1106-N
  Макс бод ширина: 16мм
  Игла систем: DPx17 # 14 ~ # 22
  Макс брзина за шиење: 2000 / мин
  Бод должина: 6mm
  Висина на печат нога: 9-13mm

 • Долгата рака Зиг изгубена машина за шиење - CW-1108-N;CW-1128-N;CW-1138-N
  CW-1108-N;CW-1128-N;CW-1138-N : Долгата рака Зиг изгубена машина за шиење
  Долгата рака Крајна наслови Зиг изгубена машина

  Апликации:
  ● Голем покривки, тапацир панели, автомобил додатоци, тенди, шатори, тенди, падобрани, едрилици, балони на топол воздух, едра и општи кожни производи.
  ● Погоден за екстра тешка категорија кожа материјал, Погоден за автомобил перници, голема големина шатор, bedcover, троседот и разни специјален материјал.
  ● Отворен-покритие е погодно за одржување.
  ● 2-чекор, 3-чекор цик-цак шиење подобрување на силата на бод.


  Карактеристики:
  ● Цврстиот долгата рака е фабрика фрлија и нуди поголема сила и стабилност во споредба со намалување и парче продолжена рака.
  ● Сложените хранење систем; Безбедност спојката помага да се спречи оштетување на куки, откос запчаници и други важни делови.

  ● Долго машина за шиење рака овозможува до 900 мм дозвола на правото на игли;
  ● Опремени со големи хоризонтална кука оска и бази за употреба со тешки за дополнителни тешка категорија материјали, кои се користат за шиење дебела кожа, платно, винил и разни обложени и повеќеслојно ткаенини; Тоа е пријателски индустриска машина погодна за сите тешка категорија индустриски шиење апликации за шиење.
  ● Проширете домување машината кои им овозможуваат на слободен простор за работа.
  ● Дипломирал бирање за храна прилагодување и Обратно хранат со пролетта враќање. И двете се лесно работење.
  ● Нов запечатени гребен подобрување што се спречи нафта протекување целосно.
  ● Automatic висока брзина на нафта резервоар подмачкување систем.
  ● долгата рака Зиг изгубена, Капка храна (Горна и Долна храна) Шевна Машинско

  Тип: CW-1108-N
  Макс бод Ширина: 12mm
  Игла систем: ДП X17 # 14 ~ # 22
  Макс брзина за шиење: 1800 / мин
  Бод должина: 6mm
  Висина на печат нога: 9-13mm

  Тип: CW-1128-N
  Макс бод Ширина: 12mm
  Игла систем: ДП X17 # 14 ~ # 22
  Макс брзина за шиење: 1800 / мин
  Бод должина: 6mm
  Висина на печат нога: 9-13mm

  Тип: CW-1138-N
  Макс бод Ширина: 12mm
  Игла систем: ДП X17 # 14 ~ # 22
  Макс брзина за шиење: 1800 / мин
  Бод должина: 6mm
  Висина на печат нога: 9-13mm
 • Една игла машина за шиење - CW-3105-N;CW-3125-N;CW-3135-N
  CW-3105-N;CW-3125-N;CW-3135-N : Една игла машина за шиење
  Еден игла Волумен Кревет зависници Feed Зиг изгубена машина

  Апликации:
  ● За шиење средни до дебелина пациентот, торби, во прилог случаи, чевли, спортски чевли, капи, ракавици, платно, шатор, облека, голф ракавици, сурфање костуми, спортски стока, троседот, кожа и цилиндрични производи.
  ● Отворен-покритие е погодно за одржување.
  ● Јапонија вертикална ротациони кука, цилиндар рака, безбедноста избалансирајте го тркалото, без хранење механизам.
  ● 2-чекор, 3-чекор цик-цак шиење подобрување на силата на бод.

  Карактеристики:
  ● нова опрема со цел да се прилагоди на јазот на големи кука.
  ● Дипломирал бирање за храна прилагодување и Обратно хранат со пролетта враќање. И двете се лесно работење.
  ● Нов запечатени гребен подобрување што се спречи нафта протекување целосно.
  ● Automatic висока брзина на нафта резервоар подмачкување систем.
  ● Погоден за шиење конкавна, конвексни, нодуларен, цилиндричен, сад-како објекти.
  ● hemming и цевки додатоци може да бидат опремени за шиење различни рабовите.
  ● Висока лифт, обратна храна и безбедноста спојката.

  Тип: CW-3105-N

  Макс бод ширина: 8mm
  Игла систем: DPX17 # 14 ~ # 22
  Макс брзина за шиење: 1800 / мин
  Бод должина: 6mm
  Висина на печат нога: 9-13mm

  Тип: CW-3125-N
  Макс бод ширина: 8mm
  Игла систем: DPX17 # 14 ~ # 22
  Макс брзина за шиење: 1800 / мин
  Бод должина: 6mm
  Висина на печат нога: 9-13mm

  Тип: CW-3135-N
  Макс бод ширина: 8mm
  Игла систем: DPX17 # 14 ~ # 22
  Макс брзина за шиење: 1800 / мин
  Бод должина: 6mm
  Висина на печат нога: 9-13mm
 • Цик цак бод машина за шиење - CW-7105-N;CW-7125-N;CW-7135-N
  CW-7105-N;CW-7125-N;CW-7135-N : Цик цак бод машина за шиење
  Се хранат на АРМ Крајна наслови Зиг изгубена машина

  Апликации:
  ● Погоден или шиење средни до дебел материјал разни тубуларна производи, обувки, рачниот зглоб, коленото влошки сурфање облека, цилиндрични предмети, чанти, спортски стока, сурфање одела, чизми, спортски стока, едра, церади, облека, растеглив материјал, гумени обложени ткаенина, кожни производи и приклучување мулти-слој парчиња.
  ● особено добро прилагодени за тешка постапка материјал, како што се површини мазна, лепило, флексибилни кожа и кластични материјали и др
  ● 2-чекор, 3-чекор цик-цак шиење подобрува моќта на бод.

  Карактеристики:

  ● Волумен Dia .: 48mm; Цилиндар Должина: 250mm
  ● Дизајнирано удобен обратна храна рачката на лево напред страна, лесен за работа.
  ● Нов запечатени гребен подобрување што се спречи нафта протекување целосно.
  ● Дипломирал бирање за храна прилагодување и Обратно хранат со пролетта враќање. И двете се лесно работење.
  ● Со усвојување на голем кука, ликвидација обемот на долниот конец се зголемува и поради оваа функција, на фреквенцијата на долниот конец замена е минимизиран.
  ● Automatic висока брзина на нафта резервоар подмачкување систем.
  ● Јапонија Вертикална оска ротациони кука
  ● Нов запечатени гребен подобрување што го спречува масло истури целосно.

  Тип: CW-7105-N
  Макс бод Ширина: 10mm
  Игла систем: ДП X17 # 14 ~ # 22
  Макс брзина за шиење: 2000 / мин
  Бод должина: 6mm
  Висина на печат нога: 9-13mm

  Тип: CW-7125-N
  Макс бод Ширина: 10mm
  Игла систем: ДП X17 # 14 ~ # 22
  Макс брзина за шиење: 2000 / мин
  Бод должина: 6mm
  Висина на печат нога: 9-13mm

  Тип: CW-7135-N
  Макс бод Ширина: 10mm
  Игла систем: ДП X17 # 14 ~ # 22
  Макс брзина за шиење: 2000 / мин
  Бод должина: 6mm
  Висина на печат нога: 9-13mm • Пост кревет машина за шиење - CW-8105-N;CW-8125-N;CW-8135-N
  CW-8105-N;CW-8125-N;CW-8135-N : Пост кревет машина за шиење
  Пост Кревет Крајна наслови Зиг изгубена машина

  Апликации:
  ● Моделот Г.С.-8105 & 8205-Н се главно погодни за topstitching луксузни кожа дивани, ткаенина софи, фотеља, кауч дневна, стол, мебел, обувки, седла, кожа занаети, автомобилската тепих, морски тапацир, воздушната тапацир, кожни торби и други high-end кожни производи.
  ● Отворен-покритие е погодно за одржување.
  ● 2-чекор, 3-чекор цик-цак шиење подобрување на силата на бод.

  Карактеристики:
  ● Topstitching кожа и дамаски со екстремно дебели шиење тема без никакви тешкотии
  ● Горна и пониски храна механизам обезбедува постојано тесни бод формација, дури и со големи бод должина.
  ● Лесно шие преку густа дамки или се преклопуваат цвест (над трансверзални шевовите), без прескокнуваат конците, губење на бод должина или кршење теми, поради неговата одлична качување капацитет.
  ● До 10 mm долги конци за декоративна topstitching отклонување.
  ● Дипломирал бирање за храна прилагодување и Обратно хранат со пролетта враќање. И двете се лесно работење.
  ● Automatic висока брзина на нафта резервоар подмачкување систем.
  ● Погоден за шиење concve, конвексни, нодуларен, цилиндричен, сад-како објекти.
  ● Топ-Дел Големина: 54x77 мм; Колона Висина: 170 мм
  ● Со усвојување на Јапонија ротациони кука, го скрати на дното линија за линија циклуси, во голема мера подобрување на ефикасноста за шиење.
  ● Ниска бучава и вибрации, лесен за ракување, и економска вредност.
  ● 3-чекор, 4-чекор машина цик-цак шиење може да се зголеми моќта на бод.

  Тип: CW-8105-N
  Макс бод ширина: 8mm
  Игла систем: ДП X17 # 14 ~ # 22
  Макс брзина за шиење: 2000 / мин
  Бод должина: 6mm
  Висина на печат нога: 9-13mm

  Тип: CW-8125-N
  Макс бод ширина: 8mm
  Игла систем: ДП X17 # 14 ~ # 22
  Макс брзина за шиење: 2000 / мин
  Бод должина: 6mm
  Висина на печат нога: 9-13mm

  Тип: CW-8135-N
  Макс бод ширина: 8mm
  Игла систем: ДП X17 # 14 ~ # 22
  Макс брзина за шиење: 2000 / мин
  Бод должина: 6mm
  Висина на печат нога: 9-13mm


Ние сме специјализирани во fabricating широк спектар на

Зиг изгубена машина за шиење

. Наши производи се заврши до совршенство од страна на нашите експертски тим на дизајнери и се предмет на прилагодување, како за на барањата на нашите клиенти.
Italian, Italiano